تفاوت فویل سیل القایی و واشر سیل القایی
امروزه برای بسته بندی محصولات و پلمپ ظروف مختلف تکنولوژی های مختلفی به وجود آمده است. یکی از روش های پلمپ برای محافظت از محصولات در برابر آلودگی، رطوبت و هوا کشیدن محصولات و همچنین حفظ انقضا و طول عمر محصول روش سیل کردن می باشد.
واشر سیل آرون در این مقاله به بررسی تفاوت فویل سیل القایی و واشر سیل میپردازد با ما همراه باشید.
واشر سیل القایی چیست؟
واشر سیل القایی به نوعی بسته بندی و پلمپ می گویند که با استفاده از انرژی الکتریکی و گرما واشر سیل مخصوص به دهانه ظروف چسبیده و محکم میشود و از نفوذ هوا و آلودگی یا رطوبت جلوگیری می کند و پلمپی غیر قابل نفوذ ایجاد میکند.
واشر سیل القایی در صنایع حساسی مانند صنایع دارویی ،صنایع شیمیایی و آرایشی و صنایع غذایی و …به کار میرود. در پلمپ به وسیله ی واشر سیل القایی، ایجاد گرما توسط جریان الکتریکی در یک کویل القایی باعث ذوب شدن لایههای فویل یا واشر میشود تا آنها به سطح ظرف بچسبند.
فویل سیل القایی چیست؟
یکی از روش های پر طرفدار در پلمپ محکم درب ظروف و بطری های مختلف فویل سیل القایی می باشد.در استفاده از فویل سیل القایی،، یک لایه فویل از آلومینیوم یا ترکیبات مشابه، بین در و دهانه ظروف قرار میگیرد. سپس با استفاده از دستگاههای القایی، جریان الکتریکی داده شده و تولید میشود گرما باعث چسبیدن فویل به دهانه ظروف و ایجاد یک پلمپ محکم و مطمئن می شود.
مزایای فویل سیل القایی:
فویل سیل القایی همانطور که گفته شد جزئ محبوب ترین واشر سیل ها و پلمپ ظروف است در ادامه به مزایای بیشتر فویل سیل القایی میپردازیم:
- پلمپ محکم: فویل سیل القایی باعث یک پلمپ محکم می شود که بازکردن آن به راحتی غیر قابل ممکن است و هیچ راه نفوذی باقی نمیگذارد.
- ایمنی و محافظت: فویل سیل القایی به دلیل غیر قابل نفوذ بودن از محصولات شما در برابر آلودگی و میکروب، نفوذ رطوبت و هوا محافظت میکند و انقضا و طول عمر محصول شما را افزایش میدهد.
- شفافیت و طراحی :فویل سیل القایی میتواند دارای طراحی خاصی باشد و طرح های مختلفی را به نمایش بگذارند، که این امر میتواند به جذابیت محصول و برندینگ آن کمک کند.این مسئله در محصولات دارویی و غذایی بسیار پر طزفدار است.
- استفاده آسان : فویلسیل القایی به آسانی به درب ظروف میچسبند و بعد از پلمپ شدن، امکان باز کردن آنها وجود نخواهد داشت. برای محصولات حساس ، واشرسیل در محصولات غذایی بسیار پرکاربرد است.
معایب فویل سیل القایی:
همانطور که گفتیم فویل سیل القایی مزایای زیاد و قابل توجهی دارد اما معایبی هم دارد که در ادامه به آن ها اشاره میکنیم:
- هزینه بالا: دستگاههای القایی و فویل مورد نیاز برای این روش سیل کردن نسبت به سایر روشهای بستهبندی هزینه بالاتری دارند.
- نیاز به تجهیزات: برای استفاده از فویل سیل القایی، نیاز به دستگاه مخصوص است که ممکن است برای برخی ازهزینهبر باشد.
نکاتی درمورد واشر سیل القایی
واشر سیل القایی یکی از انواع واشرسیل ها است که برای آببندی و جلوگیری از نشتی درب ظروف استفاده میشود. در این روش، یک واشرسیل مخصوص از جنس مواد پلاستیکی یا لاستیکی به دهانه ظرف چسبانده و سپس با استفاده از دستگاههای القایی، گرما به واشر منتقل میشود تا این واشر به درب ظرف بچسبد و پلمپ محکم ایجاد کند.
مزایای واشر سیل القایی:
واشر سیل القایی یکی از مقاوم ترین انواع واشرسیل ها می باشد و دارای مزایای زیادی است:
- جلوگیری از نشتی مایعات: واشر سیل القایی معمولا برای پلمپ درب بطری به وسیله واشرسیل به کارمی روند و برای جلوگیری از نشتی مایعات یا گاز ها از ظروف استفاده میشوند.
- پلمپ منعطف: برخلاف فویل سیل، واشر سیل القایی معمولا از مواد انعطافپذیر تولید میشود که این ویژگی باعث میشود تا پلمپ در برابر تغییرات فشار یا دما مقاومت داشته باشد.
- مناسب برای بستهبندیهای بزرگ: واشرسیل القایی در بستهبندیهای بزرگ و یا محصولات شیمیایی که نیاز به پلمپ با مقاومت بالا دارند، بسیار مؤثر است.
معایب واشر سیل القایی:
علاوه بر مزایای زیادی که واشر سیل القایی درد معایبی هم دارد که واشرسیل آرون توضیح می دهد:
- محدودیت در استفاده در محصولات مختلف: واشر سیل القایی برای بستهبندیهایی مناسب است که نیاز به پلمپ انعطافپذیر دارند، بنابراین برای محصولات حساس به آلودگی یا آسیب به راحتی نمیتواند مانند فویل سیل مورد استفاده قرار گیرد.
- حساسیت به دما: این نوع واشر سیل به دما و فشار حساس است و ممکن است در شرایط خاص عملکرد مطلوب خود را از دست دهد.
تفاوتهای فویل سیل القایی و واشر سیل القایی
هر دو تکنولوژی فویل سیل و واشر سیل جزء روش های محبوب و مطمئن برای پلمپ درب ظروف و بطری ها می باشند با این حال تفاوت هایی بین این دو نوع سیل وجود دارد که واشر سیل آرون به عنوان بهترین فروشگاه واشر سیل شرح می دهد:
- ترکیبات تولیدی
فویل سیل معمولاً از آلومینیوم یا ترکیبات این چنینی ساخته میشود، در حالی که واشر سیل معمولا از مواد پلاستیکی یا لاستیکی ساخته میشود.
- نوع پلمپ و مهر وموم
-فویل سیل القایی برای یک مهر و موم و پلمپ محکم و غیرقابل نفوذ طراحی شده است، در حالی که واشر سیل بیشتر برای مهر و موم منعطف و با مقاومت در برابر تغییرات فشار و دما و… است.
- کاربرد فویل سیل و واشرسیل القایی
فویل سیل القایی معمولا برای محصولات حساس به دما و فشار و هوا و رطوبت و…مانند مواد غذایی یا داروها که نیاز به محافظت دربرابر آلودگی دارند به کار می رود اما واشر سیل القایی بیشتر برای بسته بندی های بزرگ که نیاز به پلمپب مقاوم و منعطف دارد به کار می روند.
- هزینه و تجهیزات لازم برای سیل کردن
فویل سیل القایی نیاز به دستگاههای خاص و هزینه بالاتری نسبت به واشر سیل القایی دارد، در حالی که واشر سیل ممکن است برای برخی از تولیدکنندگان گزینه مقرون به صرفهتری باشد.
در این مقاله سعی شد به صورت مختصر به تفاوت فویل سیل القایی و واشر سیل القایی اشاره شود و توضیحات لازم داده شود در نهایت انتخاب این دو محصول با توجه به نیاز شما متفاوت می باشد. اگر به یک بسته بندی با پلمپ محکم و مهر وموم غیر قابل نفوذ دارید فویل سیل القایی می تواند انتخاب خوبی برای شما باید اما اگر نیاز به مهر و موم منعطف و مقاوم دارید یا برای محصولات با بسته بندی بزرگ میخواهید واشر سیل القابب برای کار شما مناسب تر است. پس بهتر است با توجه به نیاز و ویژگی های محصولات و با توجه به مزایا و معاین هر دو روش اقدام به خرید و استفاده از هر یک از این پلمپ ها کنید.
فروشگاه واشر سیل آرون ارائه دهنده انواع واشرسیل ها با کیفیت عالی و مطمئن می باشد. با ما تماس بگیرید.